søndag 28. februar 2010

Mitt OL - prosjekt er nå avsluttet :-)

På mittt favoritt-nettsted - Hobbyboden -har det vært en Ol-along nå under OL i Vancouver. Jeg meldte meg selvfølgelig på vettu, og planen var å strikke en vest til meg selv.... Meeeen, det er ikke alltid at ting blir som planlagt... Strikketiden min ble - pga et stramt program på hjemmebane - gjort om til disse søte sokkene:
Mønsteret fant jeg på Ravelry og heter Frost - det kan lastes ned gratis her (du må melde deg inn før du kommer inn på siden)
De er strikket i Smart på pinne nr. 3 og det er tanteungen min som skal få de :-)
Jeg er også med på en anne along på Hobbyboden, som går ut på å strikke 52 sokker på et år.... Så disse sokkene blir også registrert der som par nr 20 :-) Alongen startet 1. juni -09 og avsluttes da 1. juni 2010. Om jeg klarer 32 par til, er jeg veeeeeldig skeptisk til, men jeg er glad for alle de jeg får ferdig ihvertrfall :-)
Ha en fortsatt fin kveld

2 kommentarer:

pepperkverna sa...

Så nydelige sokker! hege

Hanne sa...

Ja, du skal glede deg til "Potensgiverne". Ukomplisert hygge!

Dette var noen fantastisk lekre sokker. Heldige jenta som får dem! Jeg har ikke registrert med på Ravelry enda. Dels fordi jeg er ei kløne med engelske strikkeoppskrifter, dels fordi jeg er redd for at "skal strikke"-haugen skal bli aldeles uoverkommelig. Jeg er en sakte strikker...

Pludrehanneklem